Chiuveta granit Elleci Easy Corner, Full Black G40, 1057 x 575 mm

Chiuveta granit cu o cuva mare, o cuva mica si picurator, material Granitek, sifon si accesorii montaj incluse, produs fabricat in Italia

Garantie: 10 ani

1.579,00 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
LGYCOR40
Marca:
Descriere

Chiuveta granit Elleci Easy Corner, 1057 x 575 mm, o cuva mare, o cuva mica si picurator

Elleci, un brand 100% Made in Italy, reprezinta excelenta italiana in domeniul chiuvetelor din material compozit, combinand traditia cu inovatia si punand pe piata produse de inalta calitate ce indeplinesc asteptarile tuturor clientilor.

Elleci a creat materiale inovatoare pentru fabricarea chiuvetelor sale, printre care si Granitek, un material compus din granit natural peste 80% si rasini acrilice, iar granitul are cele mai bune calitati: rezistenta mare la temperaturi inalte, rezistenta la impact, rezistenta la socuri termice si protectie UV - nu se decoloreaza de-a lungul timpului.

Chiuvetele Elleci au o Protectie Antibacteriana Totala, protectie ce are o acoperire in intreaga masa a chiuvetei astfel incat organismele bacteriene sunt respinse. Materialul este imbogatit cu ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor iar siguranta familiei devine o certitudine in fiecare zi in bucatarie.

Chiuvetele din colectia Easy dispun de Sistemul Prisma Clean, sistem ce exploateaza versatilitatea acestei forme geometrice speciale si inlocuieste raza interna clasica, cu fete prismatice care faciliteaza curatarea zonelor interne ale cuvei, mentinand in acelasi timp un aspect extrem de modern, cu un impact vizual unic.

Fiecare model de chiuveta poate fi disponibil intr-o varietate de culori si poate fi echipat cu diverse accesorii concepute pentru imbunatatirea estetica si functionala, si pentru o mai mare adaptabilitate la necesitati.

Detalii ale produsului
LGYCOR40

Fisa tehnica

Material
Granitek
Culoare
G40 Full Black
Tip montare
Pe blat
Dimensiune chiuveta
1057 x 575 mm
Dimensiune incastrare
1037 x 555 mm
Adancime cuva
210 / 150 mm
Baza de incastrare
800 mm
Tip chiuveta
Cu picurator
Numar cuve
1.5
Reversibila
Nu
Accesorii incluse
Valva de scurgere, sifon si cleme de prindere
Garantie
10 ani
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
16 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu