Chiuveta granit Elleci Unico 410, Titanium M73, 860 x 500 mm, reversibila

Chiuveta granit cu o cuva si picurator, reversibila, material Metaltek, sifon si accesorii montaj incluse, produs fabricat in Italia

Garantie: 10 ani

1.590,00 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
LMU41073
Marca:
Descriere

Chiuveta granit Elleci Unico 410, 860 x 500 mm, o cuva si picurator, reversibila

Elleci, un brand 100% Made in Italy, reprezinta excelenta italiana in domeniul chiuvetelor din material compozit, combinand traditia cu inovatia si punand pe piata produse de inalta calitate ce indeplinesc asteptarile tuturor clientilor.

Elleci a creat materiale inovatoare pentru fabricare chiuvetelor sale, printre care si Metaltek, un material compus din granit natural, rasini acrilice si particule de metal ce confera un finisaj stralucitor, iar granitul are cele mai bune calitati: rezistenta mare la temperaturi inalte, rezistenta la impact, rezistenta la socuri termice si protectie UV - nu se decoloreaza de-a lungul timpului.

Chiuvetele Elleci au o Protectie Antibacteriana Totala, protectie ce are o acoperire in intreaga masa a chiuvetei astfel incat organismele bacteriene sunt respinse. Materialul este imbogatit cu ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor iar siguranta familiei devine o certitudine in fiecare zi in bucatarie.

Colectia Unico - Unic este un cuvant magic. A fi unic inseamna a-ti imagina si crea produse si spatii care nu existau inainte, a te simti mai bine in interiorul tau, a incerca alte cai pe care nu le-ai descoperit pana acum. 

Fiecare model de chiuveta poate fi disponibil intr-o varietate de culori si poate fi echipat cu diverse accesorii concepute pentru imbunatatirea estetica si functionala, si pentru o mai mare adaptabilitate la necesitati.

Detalii ale produsului
LMU41073

Fisa tehnica

Material
Metaltek
Culoare
M73 Titanium
Tip montare
Pe blat
Dimensiune chiuveta
860 x 500 mm
Dimensiune incastrare
840 x 480 mm
Adancime cuva
200 mm
Baza de incastrare
600 mm
Tip chiuveta
Cu picurator
Numar cuve
1
Reversibila
Da
Accesorii incluse
Valva de scurgere, sifon si cleme de prindere
Garantie
10 ani
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
16 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu