Chiuveta granit Elleci Tekno 500, Avena G51, 1160 x 500 mm, reversibila

Chiuveta granit cu doua cuve si picurator, material Granitek, valva automata, sifon si accesorii montaj incluse, produs fabricat in Italia

Garantie: 10 ani

1.785,00 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
LGT50051
Marca:
Descriere

Chiuveta granit Elleci Tekno 500, 1160 x 500 mm, chiuveta cu doua cuve si picurator, reversibila

Elleci, un brand 100% Made in Italy, reprezinta excelenta italiana in domeniul chiuvetelor din material compozit, combinand traditia cu inovatia si punand pe piata produse de inalta calitate ce indeplinesc asteptarile tuturor clientilor.

Elleci a creat materiale inovatoare pentru fabricarea chiuvetelor sale, printre care si Granitek, un material compus din granit natural peste 80% si rasini acrilice, iar granitul are cele mai bune calitati: rezistenta mare la temperaturi inalte, rezistenta la impact, rezistenta la socuri termice si protectie UV - nu se decoloreaza de-a lungul timpului.

Chiuvetele Elleci au o Protectie Antibacteriana Totala, protectie ce are o acoperire in intreaga masa a chiuvetei astfel incat organismele bacteriene sunt respinse. Materialul este imbogatit cu ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor iar siguranta familiei devine o certitudine in fiecare zi in bucatarie.

Tekno o colectie de chiuvete care iti personalizeaza bucataria, cu un design modern, atractiv, linii marcate care confera un stil geometric perfect.

Fiecare model de chiuveta poate fi disponibil intr-o varietate de culori si poate fi echipat cu diverse accesorii concepute pentru imbunatatirea estetica si functionala, si pentru o mai mare adaptabilitate la necesitati.

Detalii ale produsului
LGT50051

Fisa tehnica

Material
Granitek
Culoare
G51 Avena
Tip montare
Pe blat
Dimensiune chiuveta
1160 x 500 mm
Dimensiune incastrare
1140 x 480 mm
Adancime cuva
230 / 190 mm
Baza de incastrare
800 mm
Tip chiuveta
Cu picurator
Numar cuve
2
Reversibila
Da
Accesorii incluse
Valva de scurgere, sifon si cleme de prindere
Garantie
10 ani
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
16 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu