Chiuveta granit Elleci Value 130 UM, Full Black G40, 724 x 454 mm

Chiuveta granit cu o cuva, material Keratek, sifon si accesorii montaj incluse, produs fabricat in Italia

Garantie: 20 ani

2.215,00 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
LGV13040BSO
Marca:
Descriere

Chiuveta granit Elleci Value 130 UM, 724 x 454 mm, chiuveta cu o cuva

Elleci, un brand 100% Made in Italy, reprezinta excelenta italiana in domeniul chiuvetelor din material compozit, combinand traditia cu inovatia si punand pe piata produse de inalta calitate ce indeplinesc asteptarile tuturor clientilor.

Elleci a creat materiale inovatoare pentru fabricarea chiuvetelor sale. Cu Keratek Plus, noul material patentat de Elleci, culorile prind viata. Contine nanoparticule ceramice + un amestec de 6 rasini acrilice inovatoare. 100% rezistent la apa si pete, protectie UV - nu se decoloreaza de-a lungul timpului, rezistenta imbunatatita la socuri termice si impact (+50%), material mai neted, mai greu, rezistent la zgarieturi.

Chiuvetele Elleci au o Protectie Antibacteriana Totala, protectie ce are o acoperire in intreaga masa a chiuvetei astfel incat organismele bacteriene sunt respinse. Materialul este imbogatit cu ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor iar siguranta familiei devine o certitudine in fiecare zi in bucatarie.

Value o colectie de chiuvete cu un design esential, unic si atemporal. Chiuvete cu margine prismatica. Sistemul Prisma-Clean care exploateaza versatilitatea acestei forme geometrice speciale, inlocuieste raza interna clasica, cu fete prismatice ce faciliteaza curatarea zonelor interne ale cuvei, mentinand in acelasi timp un aspect extrem de modern, cu un impact vizual unic. Orificiile plasate de-a lungul intregii chiuvete permit sa se integreze o multitudine de accesorii: valva automata, baterie cu dus retractabil, dozator de detergent lichid, capac modular retractabil din material compozit.

Fiecare model de chiuveta poate fi disponibil intr-o varietate de culori si poate fi echipat cu diverse accesorii concepute pentru imbunatatirea estetica si functionala, si pentru o mai mare adaptabilitate la necesitati.

Detalii ale produsului
LGV13040BSO

Fisa tehnica

Material
Granitek
Culoare
G40 Full Black
Tip montare
Sub blat
Dimensiune chiuveta
724 x 454 mm
Dimensiune incastrare
692 x 422 mm
Adancime cuva
220 mm
Baza de incastrare
800 mm
Tip chiuveta
Fara picurator
Numar cuve
1
Reversibila
Nu
Accesorii incluse
Valva de scurgere, sifon si cleme de prindere
Garantie
20 ani
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
16 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu