Cuptor electric Elleci Leaf Touch 60 cm, multifunctional, grill, 78 l, Black K86

Cuptor electric multifunctional, 10 functii, produs fabricat in Italia

Garantie: 24 luni

3.910,00 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
FKVQ60286NS
Marca:
Descriere

Cuptor electric Elleci Leaf Touch - design si tehnologie combinate intr-un nou concept simplist

Clasa A+

Datorita clasei de eficienta energetica A+, cuptoarele Elleci sunt unice in consumul redus de energie electrica, un avantaj atat pentru mediu, cat si pentru bugetul familiei.

Ecran Imago si afisaj tactil led

Cu ajutorul afisajelor Imago si Led, este usor de setat si afisat functiile, temperaturile si timpul de gatit. Controlul electronic permite o precizie maxima in atingerea si mentinerea temperaturii setate.

Usa rece

Caldura esre pastrata in interiorul cuptorului datorita sistemului excellent de racier interna. Temperatura usii este redusa, evitand astfel posibile arsuri, iar caldura produsa este astfel utilizata in intregime pentru gatit.

Spatiu de gatit XL

Cu capacitatea sa interna de 78 l (73 l pentru Plano), spatiul de gatit al cuptorului ofera cu 30% mai mult spatiu decat un cuptor traditional cu aceleasi dimensiuni exterioare.

Curatare cu aburi

Functia de curatare cu abur foloseste actiunea aburului pentru a elimina cu usurinta reziduurile de grasime din cuptor. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un recipient cu apa in cuptor sis a il incalziti. Cand cuptorul s-a racit, stergeti pur si simplu cu o carpa umeda.

Usa complet din sticla cu sticla detasabila

Suprafata usii exterioare este complet neteda fara suruburi, iar sticla poate fi indepartata usor pentru a permite o curatare mai rapida si mai eficienta, fara a indeparta intreaga usa.

Spatiu usor de curatat

Compozitia speciala a smaltului face ca suprafetele interne sa nu se lipeasca, iar spatiul de gatit este mai usor de curatat.

Functionalitati

Iluminare interna – Becurile cuptorului sunt intotdeauna aprinse pe durata functionarii cuptorului.

Coacere ventilata pe mai multe nivele – Functioneaza rezistenta circulara si ventilatorul. Reglarea temperaturii intre 50o si 190o C. Aerul cald este distribuit uniform pe mai multe nivele.

Grill complet – Functioneaza grill-ul, reglarea temperaturii intre 50o si 190o C.

Grill complet ventilat – Functioneaza rezistenta grill-ului situate in partea superioara a cuptorului. Reglarea temperaturii intre 50o si 190o C.

Gatire intensiva – Functioneaza rezistenta din partea superioara si din partea inferioara a cuptorului si ventilatorul. Reglarea temperaturii intre 50o si 275o C.

Gatire traditionala - Functioneaza rezistenta din partea superioara si din partea inferioara a cuptorului. Reglarea temperaturii intre 50o si 275o C.

Grill dublu – Functioneaza grill-ul si rezistenta din partea superioara a cuptorului. Reglarea temperaturii intre 50o si 190o C.

Pizza si paine – Functioneaza rezistenta din partea inferioara a cuptorului, rezistenta circular si ventilatorul. Reglarea temperaturii intre 50o si 275o C.

Decongelare – Functioneaza ventilatorul

Detalii ale produsului
FKVQ60286NS

Fisa tehnica

Material
Emailat
Culoare
K86 Black
Dimensiune
600 mm
Clasa eficientei energetice
A+
Numar programe
10
Tip comanda
Imago full touch programator electronic
Butoane si maner
Silver
Capacitate
78 l
Functii
Timer, Iluminare interioara, Decongelare, Functie pizza si paine, Ventilare
Accesorii incluse
Tava pentru copt, Gratar cuptor, Rafturi laterale, Ghid telescopic
Garantie
2 ani
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
16 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu