Set Elleci chiuveta Easy 300 + Baterie S01, Bianco Titano G68

Chiuveta granit cu o cuva si picurator, reversibila, baterie monocomanda, cartus ceramic, material Granitek, produse fabricate in Italia

Oferta speciala limitata
1.565,00 RON (inclusiv TVA) 1.725,00 RON
Pret redus-160,00 RON
Referinta:
LGY300MGKS0168
Marca:
Descriere

Setul contine:

- Chiuveta (valva de scurgere cu prea plin, sifon, cleme de prindere)

- Baterie (racorduri flexibile, sistem de prindere, garrnituri)

Elleci, un brand 100% Made in Italy, reprezinta excelenta italiana in domeniul chiuvetelor din material compozit, combinand traditia cu inovatia si punand pe piata produse de inalta calitate care indeplinesc asteptarile tuturor clientilor.

Elleci a creat materiale inovatoare pentru fabricare chiuvetelor sale, printre care si Granitek, un material compus din granit natural si rasini acrilice, iar granitul are cele mai bune calitati: rezistenta mare la temperaturi inalte, rezistenta la impact, rezistenta la socuri termice si protectie UV - nu se decoloreaza de-a lungul timpului.

Chiuvetele Elleci au o Protectie Antibacteriana Totala, protectie ce are o acoperire in intreaga masa a chiuvetei astfel incat organismele bacteriene sunt respinse. Materialul este imbogatit cu ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor iar siguranta familiei devine o certitudine in fiecare zi in bucatarie.

Chiuvetele din colectia Easy dispun de Sistemul Prisma Clean, sistem ce exploateaza versatilitatea acestei forme geometrice speciale si inlocuieste raza interna clasica, cu fete prismatice care faciliteaza curatarea zonelor interne ale cuvei, mentinand in acelasi timp un aspect extrem de modern, cu un impact vizual unic. Fiecare model de chiuveta poate fi disponibil intr-o varietate de culori si poate fi echipat cu diverse accesorii concepute pentru imbunatatirea estetica si functionala, si pentru o mai mare adaptabilitate la necesitati.

Detalii ale produsului
LGY300MGKS0168

Fisa tehnica

Material
Granitek
Culoare
G68 Bianco Titano
Tip montare
Pe blat
Dimensiune chiuveta
790 x 500 mm
Dimensiune incastrare
770 x 480 mm
Adancime cuva
220 mm
Baza de incastrare
500 mm
Tip chiuveta
Cu picurator
Numar cuve
1
Reversibila
Da
Tip comanda
Monocomanda
Inaltime pipa
303 mm
Lungime pipa
262 mm
Tip cartus
Ceramic
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
16 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu