Plita cu aspiratie integrata Airforce Integra Downdraft, 4 zone de gatit, Touch Control, Timer, Booster, 700 mc/h, Negru

Plita cu inductie cu hota integrata, 4 zone de gatit, 1 motor, 700 mc/h, produs fabricat in Italia

10.299,00 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
IntegraDD
Marca:
Descriere

Caracteristici Plita cu aspirare integrata Airforce Integra Downdraft

Integra Downdraft este o plita inovatoare cu aspirare integrata care combina functiile hotei de bucatarie cu cele ale unei plite cu inductie. Integra Downdraft a fost conceputa special pentru a obtine o simbioza perfecta in proiectarea, ergonomia și functionalitatea celor doua elemente, controlate de o singura zona de control.

Integra Downdraft consta din doua elemente de baza: hota de bucatarie si o plita inovatoare cu inductie cu eficienta foarte ridicata. Ambele sunt dezvoltate si produse in totalitate de Airforce, folosind doar componente ale companiei germane E.G.O.

Plitele extractoare combina controlul ambelor produse. Aceasta permite controlul tuturor functiilor hotei si plitei de bucatarie integrate prin intermediul unor comenzi tactile. Ușurinta de utilizare, functionalitatea si designul au fost obiectivele principale ale acestui proiect.

Un produs conceput sa fie in slujba utilizatorului; echipat cu doua motoare axiale EBMpapst (fabricate în Germania), o tehnologie brevetată Airforce pentru hote de bucatarie, Integra DownDraft este aliatul ideal pentru cei care doresc o hota filtranta cu un design elegant, dar mai ales bogat in continut tehnologic.

Filtru lavabil din inox

Filtrele de grasimi sunt lavabile, astfel incat sa isi mentina efectul constant in timp.

Afisaj digital

Aceste hote de bucatarie sunt echipate cu un afisaj care simplifica utilizarea acestora, aratand viteza de functionare, saturatia filtrelor sau orice sincronizare.

Comanda Touch Control

Comanda Touch Control va permite sa accesati toate functiile hotei prin simpla atingere a pictogramelor. Comanda faciliteaza utilizarea hotei si intretinerea si curatarea aparatului.

Economii de energie

Datorită tehnologiilor pe care Airforce le-a dezvoltat special pentru motoarele si sistemele de iluminare, aceste hote de bucatarie se caracterizeaza prin performante ridicate si consum de energie foarte scazut.

Indicator de saturatie a filtrului

Indicatorul de saturație al filtrelor de grasime si filtrelor de carbon activat avertizeaza utilizatorul cu privire la necesitatea de a le curata sau a le inlocui, permițandu-va sa pastrati intotdeauna extractorul hotei la niveluri optime.

Filtre de grasime din otel inoxidabil

Filtrul de grasime din otel inoxidabil confera hotei de bucatariei o estetica captivanta si o capacitate mare de filtrare, stabila si prelungita in timp. Filtrul de grasime poate fi spalat in masina de spalat vase pentru o curatare perfecta, pastrandu-si eficienta constanta in timp.

Filtre cu carbon activat

Aceste modele de hote sunt echipate de la inceput cu filtre speciale de carbon activ pentru a absorbi mirosurile, necesare pentru instalarea in modul de filtrare.

Detalii ale produsului
IntegraDD

Fisa tehnica

Material
Cristal
Culoare
Negru
Dimensiune
860 x 370 mm
Tip comanda
Touch Control
Numar motoare
1
Capacitate de absorbtie
700 mc/h
Nivel zgomot
42 dB
Tip filtru
Filtru din inox
Numar zone de gatit
4
Putere
7.2 kW
Trepte de putere
9
Putere arzator semi-rapid
1.2 kW
Putere arzator rapid
2.3 kW
Functii
Timer, Heat Booster, Indicator caldura reziduala, Senzor detectare vas de gatit, Protectie copii
Garantie
2 ani
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
2 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu